Beskrivning: Informationen på denna hemsida vänder sig till läkare och sjukvårdspersonal inom öppenvården. Privatpersoner hänvisas till: www.privatmedicin.se

Praktisk Medicin 2017 ute nu!

Köp boken PM Praktisk Medicin direkt i vår webshop.

Klicka här för komma till shopen!

PAM (Praktisk Akut Medicin)

pam2014

Köp boken PAM direkt i vår webshop. Nu som ny utgåva.

Klicka här för komma till shopen!

Företag

Galderma Nordic AB

Adress:
Seminariegatan 21
752 20 Uppsala

Tel: 018-444 0330
Fax: 018-444 0335

www.galdermanordic.com

Huden är människans största organ och det ”fodral” som skyddar kroppen mot yttervärlden. Den skyddar oss mot mikroorganismers angrepp, känner av tryck, värme, kyla och smärta. Den hjälper oss att reglera vår kroppstemperatur och är det organ som håller kroppen på plats. Kort sagt, huden är en viktig del av vår kropp. Som läkemedelsföretag har vi valt att specialisera oss. Huden är vårt arbetsfält.

 

På de nordiska marknaderna har vi läkemedel för behandling av ett flertal hudsjukdomar såsom akne, rosacea, psoriasis, nagelsvamp och vårtor. Vi har även läkemedel och produkter för estetiska behandlingar.

 

Vi är ett ledande företag inom dermatologi och strävar att tillhandahålla effektiva och säkra läkemedel och produkter i kombination med information och service till patienter, dermatologer och andra vårdgivare.

 

Galderma

Version:
Vill du också synas här? Kontakta oss för mer information om hur du annonserar på Sveriges trevligaste informationssida för sjukvården.Kontakta oss för annonsalternativ