Praktisk Medicin 2021

Köp PM boken Praktisk Medicin på Bokus.

Klicka här för att beställa!

PAM (Praktisk Akut Medicin)

pam2014

Köp boken PAM direkt på Bokus.

Klicka här för att beställa!

Praktisk Medicin uppdateras

27 juli, 2021

Sen jag började mitt uppdrag som chefredaktör på Praktisk Medicin i början av året har jag jobbat mot att göra plattformen ännu bättre. Vi planerar att uppdatera kapitelindelningen inför nästa års upplaga av boken, vilket jag tror kommer göra strukturen ännu tydligare. Ett första steg mot vår nya, uppfräschade version är att vi tagit bort Praktisk Akut Medicin som eget kapitel. Alla behandlingsöversikter som ingick i kapitlet återfinns i sitt ursprung eller som snarlik text under de andra kapitlen eller om man söker via sökfunktionen. Dessutom har några kapitel tillkommit, bland annat Reumatologiska sjukdomar och ett kapitel som heter Allmänt. Här hittar du våra texter om bland annat dödsbevis, LVU och rättsintyg som kan underlätta för dig i ditt arbete. Hoppas du fortsätter ha användning för våra texter, de är till för att vara praktiska för dig!

 

Varma hälsningar,

 

Sofia Åkerlund, leg. läkare och chefredaktör


Gå tillbaka

Enkät: Hosta

Svara på 6 korta frågor om hur du behandlar detta tillstånd – tar bara 1 min!

Till enkäten

Läs mer om NET (Endokrina tumörer) på MedHub

Kronisk migrän är en diagnos som ofta missas!

Vill din mottagning kunna behandla / ta emot återbesök/påfyllnad för botulinumtoxin-injektioner?

Vi hjälper er att komma i gång. Gäller även primärvården.

Läs mer