Praktisk Medicin 2021

Köp PM boken Praktisk Medicin på Bokus.

Klicka här för att beställa!

PAM (Praktisk Akut Medicin)

pam2014

Köp boken PAM direkt på Bokus.

Klicka här för att beställa!

Praktisk Medicin uppdateras

27 juli, 2021

Sen jag började mitt uppdrag som chefredaktör på Praktisk Medicin i början av året har jag jobbat mot att göra plattformen ännu bättre. Vi planerar att uppdatera kapitelindelningen inför nästa års upplaga av boken, vilket jag tror kommer göra strukturen ännu tydligare. Ett första steg mot vår nya, uppfräschade version är att vi tagit bort Praktisk Akut Medicin som eget kapitel. Alla behandlingsöversikter som ingick i kapitlet återfinns i sitt ursprung eller som snarlik text under de andra kapitlen eller om man söker via sökfunktionen. Dessutom har några kapitel tillkommit, bland annat Reumatologiska sjukdomar och ett kapitel som heter Allmänt. Här hittar du våra texter om bland annat dödsbevis, LVU och rättsintyg som kan underlätta för dig i ditt arbete. Hoppas du fortsätter ha användning för våra texter, de är till för att vara praktiska för dig!

 

Varma hälsningar,

 

Sofia Åkerlund, leg. läkare och chefredaktör


Gå tillbaka

allergi

Vad kan du om
allergi och astma?

7 frågor som testar dina kunskaper om allergi och astma. Se även hur dina kollegor svarar!

Till utbildningen

allergi

Pneumokockvaccin

Lär dig mer om pneumokockvaccin

6 frågor som testar dina kunskaper om pneumokockvaccin. Se även hur dina kollegor svarar!

Till utbildningen

Pneumokockvaccin
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Medicinska nyheter, uppdaterade behandlingsöversikter och kunskapstester - direkt till din inkorg!

Nyhetsbrev