Kapitelöversikt

Inget hittades

Annons:
Informationen på denna hemsida vänder sig till läkare och sjukvårdspersonal. Patienter hänvisas till Doktorn.com →
Hem / Medicinska nyheter / Möt medicinska expertgruppen på Praktisk Medicin
Möt medicinska expertgruppen på Praktisk Medicin

Möt medicinska expertgruppen på Praktisk Medicin

Annons:

På vår nya redaktionssida kan du läsa mer om vår expertgrupp – ett vetenskapligt råd som kunskapssäkrar och kvalitetssäkrar innehållet på Praktisk Medicin.

På Praktisk Medicin har vi totalt ca 1000 behandlingsöversikter med 370 000 unika besök i månaden. Genom PM Academy erbjuder vi också lättillgängliga och aktuella utbildningar för läkare och övrig vårdpersonal.

Knutet till vår redaktion finns en stor grupp av läkare och ledande ämnesexperter som skriver och granskar det medicinska faktainnehållet. Tack vare dem håller vi våra texter uppdaterade och evidensbaserade. På vår nya redaktionssida kan du läsa mer om våra experter och deras specialområden, forskning och publikationer.

Att arbeta i vården idag innebär ett högt arbetstempo och höga krav på att kunna utreda och behandla ett brett spektrum av symtom och sjukdomar. Det är en stor utmaning att hinna med att uppdatera sina kunskaper, och att hitta och tillgodogöra sig relevant ny information. Genom digitala utbildningar, kunskapsstöd, patientinformation med mera tillhandahåller vi den kunskap som behövs för att skapa bästa möjliga vård för den enskilde patienten. Våra behandlingsöversikter och utbildningar riktar sig till läkare och vårdpersonal och syftar till att fungera som ett stöd i deras vardag.

Vi i redaktionen vill framföra ett varmt tack till alla medicinska granskare och experter för deras mycket gedigna och engagerade arbete för att uppdatera behandlingsöversikterna och skapa utbildningar av hög kvalitet.

Möt vår medicinska expertgrupp här!

Hälsningar från redaktionen på Praktisk Medicin, genom Rebecka Kaplan Sturk, t f chefredaktör.

Annons:
Annons:
Nyhetsbrev

PM-medlemskap

Medlemskapet är kostnadsfritt och du loggar in smidigt och tryggt med ditt BankID.

  • check Skräddarsytt nyhetsbrev
  • check Kalkylatorer och blanketter
  • check Skriv ut behandlingsöversikter
  • check Rabatt på PM-boken
Annons: