Kapitelöversikt

Inget hittades

Annons:
Informationen på denna hemsida vänder sig till läkare och sjukvårdspersonal. Patienter hänvisas till Doktorn.com →
Hem / Medicinska nyheter / Vi säger välkommen till trettionde upplagan av boken Praktisk Medicin!
Vi säger välkommen till trettionde upplagan av boken Praktisk Medicin!

Vi säger välkommen till trettionde upplagan av boken Praktisk Medicin!

Annons:

Tack vare en stor efterfrågan och en positiv respons från läkare, sjuksköterskor och övrig vårdpersonal har boken Praktisk Medicin publicerats i en uppdaterad version varje år sedan 2001. Nu kan du beställa boken Praktisk Medicin 2022 på Bokus.

Detta är den trettionde upplagan av boken Praktisk Medicin, och i vår uppdatering och modernisering har det tillkommit flera nya kapitel: Akutmedicin, Allmänt, Infektionssjukdomar, och Reumatiska sjukdomar. Det tidigare kapitlet Mag-tarmsjukdomar har nu delats upp i Mag-tarmsjukdomar Internmedicin samt Kirurgiska sjukdomar. Vi hoppas att det ska göra det ännu lättare för dig att snabbt ta fram boken och hitta den behandlingsöversikt du söker!

Behandlingsöversikterna är precis som tidigare uppdelade i avsnitten Symtom, Status, Differentialdiagnoser, Utredning, Behandling med flera, för att på ett strukturerat sätt vara ett lättillgängligt beslutsstöd för ett stort antal diagnoser.

Många kollegor med en bred kompetens och stor erfarenhet av vården har under åren ansvarat för uppdateringen av de olika kapitlen. Inför denna jubileumsupplaga har vi haft den stora glädjen att få samarbeta med ett stort antal nya ämnesexperter. Tack vare dem fortsätter boken Praktisk Medicin att vara ett snabbt, relevant och evidensbaserat kunskapsstöd för oss i vården.

Vi i redaktionen vill framföra ett varmt tack till alla granskare för deras mycket gedigna och engagerade arbete för att uppdatera behandlingsöversikterna!

Ett varmt tack även till dig som använder Praktisk Medicin, på webben eller i bokform!

Rebecka Kaplan Sturk, specialist i gynekologi/obstetrik och tf. chefredaktör Praktisk Medicin

Klicka här för att köpa boken på Bokus.se

Annons:
Annons:
Nyhetsbrev

PM-medlemskap

Medlemskapet är kostnadsfritt och du loggar in smidigt och tryggt med ditt BankID.

  • check Skräddarsytt nyhetsbrev
  • check Kalkylatorer och blanketter
  • check Skriv ut behandlingsöversikter
  • check Rabatt på PM-boken
Annons: