Kapitelöversikt

Inget hittades

Annons:
Informationen på denna hemsida vänder sig till läkare och sjukvårdspersonal. Patienter hänvisas till Doktorn.com →
Hem / Medicinska nyheter / Nytt för PM:s nyhetsbrev
Nytt för PM:s nyhetsbrev

Nytt för PM:s nyhetsbrev

Bildkälla: Getty Images
Annons:

Som medlem eller prenumerant hos Praktisk Medicin får du varje månad ett utskick med ett urval av nya artiklar som finns publicerat inom ditt valda intresseområde. Från och med september kommer vi att dela upp brevet så att du får ett brev per valt intresseområde, istället för att det som nu är hopslaget till ett. Det betyder att du som valt fler än ett intresseområde kommer att få fler än ett mail vid varje utskick.

Vill du kontrollera eller justera dina val av intresseområden gör du det enkelt på PraktiskMedicin.se, genom att logga in med mobilt bankID och gå till din Profil.

I vår nyligen genomförda användarenkät såg vi att de skräddarsydda nyhetsbreven var en uppskattad tjänst. Därför har vi valt att göra denna och några fler förändringar för att utveckla tjänsten ännu mer. Vi kommer också att skanna av ett ännu större nyhetsflöde globalt för att hitta de mest intressanta nyheterna på området. Förutom vetenskapliga publikationer kommer artiklarna varvas med bland annat nyheter från medicinska universitet, pressreleaser från relevanta hälso- och sjukvårdsinstitutioner samt podtips med mera.

Med start i september kommer du också kunna välja bland ytterligare fyra nya intresseområden:

  • Kardiologi
  • Reumatologi
  • Gastroenterologi
  • Hematologi

Vår ambition är att vara ledande på att skanna igenom världens medicinska nyheter och välja ut de viktigaste, för att göra det enkelt för dig att hålla dig uppdaterad. Praktiskt, eller hur?

Hälsningar,

 

Redaktionen på Praktisk Medicin

Annons:
Annons:
Nyhetsbrev

PM-medlemskap

Medlemskapet är kostnadsfritt och du loggar in smidigt och tryggt med ditt BankID.

  • check Skräddarsytt nyhetsbrev
  • check Kalkylatorer och blanketter
  • check Skriv ut behandlingsöversikter
  • check Rabatt på PM-boken
Annons: