Kapitelöversikt

Inget hittades

Annons:
Informationen på denna hemsida vänder sig till läkare och sjukvårdspersonal. Patienter hänvisas till Doktorn.com →
Hem / Medicinska nyheter / Blanketter och patientinformation – nya funktioner på PM
Blanketter och patientinformation – nya funktioner på PM

Blanketter och patientinformation – nya funktioner på PM

Bildkälla: Getty Images
Annons:

Tack till alla er som valde att svara på vår senaste användarenkät! Redaktionen på Praktisk Medicin fick flera idéer för att göra plattformen till ett ännu mer användbart verktyg i den kliniska vardagen. Många önskade att vi skulle lägga till Blanketter och Patientinformation som går att skriva ut. Dessa funktioner är nu klara och finns tillgängliga gratis för medlemmar!

Blanketterna hittar du under fliken Tjänster i huvudmenyn. De inkluderar utvalda skattningsskalor, intyg och ifyllnadsstöd från myndigheter och informationskällor, sorterat i kategorier. Du loggar enkelt in med BankID för att ta del av dem.

Längst ner på flera behandlingsöversikter finns en printsymbol bredvid rubriken Patientinformation. Klickar du på den i inloggat läge kommer du direkt till en utskriftvänlig version av en artikel om sjukdomen som är tagen från vår systersajt för patienter, Doktorn.com. Denna funktion är under uppbyggnad och fler kommer att läggas till successivt.

Ytterligare tillägg enligt era önskemål är på gång och vi tar tacksamt emot andra förslag eller funderingar kring Praktisk Medicin!

Hälsningar,

 

Redaktionen

Annons:
Annons:
Nyhetsbrev

PM-medlemskap

Medlemskapet är kostnadsfritt och du loggar in smidigt och tryggt med ditt BankID.

  • check Skräddarsytt nyhetsbrev
  • check Kalkylatorer och blanketter
  • check Skriv ut behandlingsöversikter
  • check Rabatt på PM-boken
Annons: