Kapitelöversikt

Inget hittades

Annons:
Hem / Beställningsvillkor

Leveranstid

Vi levererar våra böcker dagligen och normalt har du dina böcker inom 5-8 dagar. Då ny version av boken precis har kommit ut eller under sommaren och helgdagar, kan leveransen ta upp till två veckor. Vi reserverar oss för att böcker kan ta slut.

Betalning

Faktura följer med din leverans. Du har 14 dagar på dig att betala fakturan. Bokpriserna inkluderar 6 % moms. Det tillkommer 70 Kr i frakt för ett bokpaket inom Sverige och ytterligare kostnad för leverans utomlands. Beställer man fler bokpaket tillkommer frakt utifrån postens prislista. Om vi av någon anledning inte har tagit emot din betalning i tid tillkommer en lagstadgad påminnelseavgift om 60 Kr per påminnelse.

Ångerrätt

Du har full ångerrätt inom 14 dagar från det att du mottagit produkten, du står själv för portokostnader. Varan skall vara i nyskick. Du ska meddela oss att du vill ångra ditt köp inom 14 dagar och returnera varan inom 5 dagar från det att du meddelat oss. Vi accepterar inte returer skickade mot postförskott. Returen ska innehålla information om fakturanummer, produkt, ditt namn och adress för att vi ska kunna kreditera dig. Observera att om bokkoden är använd gäller ej returrätt.

Dina personuppgifter

När du handlar hos Add Health Media AB (där Three Doctors AB och Praktisk Medicin ingår) godkänner du att vi lagrar och använder de uppgifter du anger. Informationen används för att kunna fullgöra avtalet med dig som kund samt för information, marknadsföring och personliga erbjudanden.

Obligatoriska uppgifter är namn, adress och e-postadress. För fakturabetalning behöver vi även ditt personnummer och mobilnummer för avisering via SMS.

Läs hela vår integritetspolicy på www.praktiskmedicin.se/integritetspolicy

Utdrag eller ändring

Du har som kund rätt att beställa ett utdrag av vilka uppgifter vi har registrerade om dig. Du kan också begära att vi rättar felaktiga, ofullständiga, missvisande eller felaktiga personuppgifter, eller att vi tar bort dina personuppgifter helt och hållet.

För att beställa ut eller begära ändring av personuppgifter, skicka ett brev till:

Add Health Media AB, Isafjordsgatan 32B, 164 40 Kista; kom ihåg att ange ditt personnummer i brevet och underteckna det med din personliga namnteckning.

 

Nyhetsbrev

PM-medlemskap

Medlemskapet är kostnadsfritt och du loggar in smidigt och tryggt med ditt BankID.

  • check Skräddarsytt nyhetsbrev
  • check Kalkylatorer och blanketter
  • check Skriv ut behandlingsöversikter
  • check Rabatt på PM-boken
Annons: