Praktisk Medicin 2022

Köp PM boken Praktisk Medicin på Bokus.

Beställ här

PAM (Praktisk Akut Medicin)

pam2014

Köp boken PAM direkt på Bokus.

Beställ här

Stort intresse för PAH-utbildning på PraktiskMedicin.se

24 augusti, 2020

På bara några veckor genomförde över 200 läkare en ny utbildningar inom pulmonell arteriell hypertension (PAH). Av alla tidigare utbildningar så har PAH-utbildningen fått högst andel läkare som uppger att de lärt sig något nytt.

Hela 96% ansåg att de lärde sig något nytt mot ett snitt på cirka 90%.

– Vi ser att många svarar fel på kontrollfrågorna vilket triggar läkarna till att ta till sig den korrekta information i efterföljande svar. PAH-utbildningen har verkligen varit lyckad med många genomförda utbildningar på kort tid och med högt betyg på utbildningen, säger Johan Bloom, redaktör på PraktiskMedicin.

Av de läkare som genomfört utbildningen är 60% allmänmedicinare och 40% annan specialitet.


Gå tillbaka