Kapitelöversikt

Inget hittades

Annons:
Informationen på denna hemsida vänder sig till läkare och sjukvårdspersonal. Patienter hänvisas till Doktorn.com →
Hem / Medicinska nyheter / Fördjupningsdelar – ny funktion på Praktisk Medicin
Fördjupningsdelar – ny funktion på Praktisk Medicin

Fördjupningsdelar – ny funktion på Praktisk Medicin

Annons:

Bästa PM-prenumerant!

Redaktionen på Praktisk Medicin jobbar ständigt med att utveckla sajten så att den ska vara till största möjliga nytta för er användare. Därför har vi introducerat en ny funktion där vi i slutet av utvalda populära behandlingsöversikter lägger in ett ”Lär-dig-mer”-avsnitt. Detta avsnitt djupdyker i någon del som omnämns i behandlingsöversikten för dig som vill veta lite mer.

”Lär-dig-mer” ligger alltid efter originaltexten och du väljer själv om du vill expandera så du kan se hela avsnittet. Vi är måna om att behålla vårt etablerade koncept med en stor mängd diagnoser som kortfattat och tydligt redovisas i våra behandlingsöversikter men vill ändå producera sådant som du kan ha nytta av ifall du har specialintresse eller behöver lära dig inför till exempel en tentamen. Därför har vi introducerat ”Lär-dig-mer”-funktionen på det här sättet.

Exempel på vad avsnittet kan handla om är metabolisering av alkohol, gynekologiska blödningar, och sårläkning. Än så länge ligger avsnittet på några utvalda sidor och vi kommer successivt lägga till fler intressanta djupdykningar. En och samma fördjupning publiceras på alla behandlingsöversikter som den passar till. Hoppas det kommer till din nytta!

Hälsningar

Sofia Åkerlund, leg läkare och chefredaktör

Annons:
Annons:
Nyhetsbrev

PM-medlemskap

Medlemskapet är kostnadsfritt och du loggar in smidigt och tryggt med ditt BankID.

  • check Skräddarsytt nyhetsbrev
  • check Kalkylatorer och blanketter
  • check Skriv ut behandlingsöversikter
  • check Rabatt på PM-boken
Annons: